En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article



Takribî 20 senevi tecrübemizle ve her biri konusunda mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çkırmızıışmalarımızla siz maliyetli iş ortaklarımızın muteber çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın bapsı yangın çıkış bapsı İmalattan elden teslim detaylı veri muhtevain telefon numaranızı ileti atın dyamaçüş yapalım stokta baplarımız bulunan aynı sıra teslim edilir

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

l Yaman sızıntısını önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlamlar.

Yangına dayanıklı yangın kapıları ile ilişkin firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE icazetından kaydetmek derunin sınav gestaltlacak kapılarını TSE ' nin sınav laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Bununla baş başa bayağıdaki kriterlere ehil olan yerlerde nazar boncuğu yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması ikrar edilir.

üste, astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu hastalıklarıyla bağlantılı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz sağlıklı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapıları yalnızca evgin durumlarda binadan kaçışı tedariklemek değil, aynı zamanda yangın kabilinden durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kadar yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine göre yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Kötü sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedili çıkış kapıları olarak da andaçlan bu kapıların tasarrufı yemeden içmeden yalnız her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını sınırlı bir süre engelleme özelliği olan yangın Yangın Kapısı bapları itfaiyenin vusul süresine kadar ahit kazanmanızı sağlamlar.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir bekçi da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz yüksek bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede henüz ekonomik olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz Yangın Çıkış Kapısı uzun müddet dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu baplar sundurma kurtarmaktadır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle bile majör binalarda olması kişilerin kişi kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Güvenlik: Ivedi çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an örtüsüz olması insanoğluın yangın kapısı çıkışını kolaylaştırır.

Report this wiki page